Девојката поставила провокативни фотографии од себеси во кои вели дека таа не  е проститутка и ги објаснила условите за потенцијалниот “клиент“.
Јас сум голем обожавател на Хари Потер, и сакам да го посетам тематскиот парк Хари Потер, но билетот и трошоците се многу големи за хотел, храна итн., напишала девојката.

Huge Harry Potter fan sells herself to go to the theme park Credit: Craigslist/Getty Images

„Јас не сум проститутка туку барам партнер кој ќе дојде со мене во паркот и ќе ги подмири сите трошоци како што се храна, хотел и билет за паркот“, додава девојката.

Huge Harry Potter fan sells herself to go to the theme park Credit: Craigslist/Getty Images

„Јас ќе бидам лажна девојка на момчето што ќе плати се. После ова можеби ќе сме и во врска но тоа зависи како ќе се одвиваат работите. Потенцијалното момче ќе ги подмири сите трошкови а јас ќе го задоволам сексуално, додава девојката.

Huge Harry Potter fan sells herself to go to the theme park Credit: Craigslist/Getty Images

„Можеме да спиеме во исти кревет, но не сакам мазење и бакнувања. Можеме да се држиме за рака додека шетаме низ паркот. Почитувај ме и ќе те почитувам, допишала девојката.

Датум на објава: среда, 25 ноември 2015 во 21:42
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 22:27

коментари

остави коментар