Министерството за образование и наука соопшти дека досега за исплата на средства по основ на освоено прво место на државен натпревар во МОН аплицирале вкупно 36 ученици и наставници-ментори. Ним ќе им бидат исплатени парични награди од по 10.000 денари. 

Датум на објава: вторник, 16 јуни 2015 во 14:43
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар