Институтот за медицина од Вашингтон, САД, прифати да ги покрие трошоците од 65.000 долари за испитување, поставување дијагноза и одобрување соодветно лечење за Кристина.

За оваа цел, потребни и се 500.000 денари, средства за патување и престој со нејзината мајка во болницата во Вашингтон.

Од Фондацијата „Допир“ апелираат за помош со мала донација да спасиме еден детски живот.

Повеќе информации за начинот на донирање на следниот линк:  https://dopir.eu.org/doniraj-fizichko-lice.

Датум на објава: среда, 14 март 2018 во 17:52
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар