Контролите , кои паралелно во Кривичниот суд ги спроведуваше и СЈО, неофицијално покажаа дека имало подобни судии за одредени важни предмети . 

Игор Стефановски е пред министерството за правда . Кои се информациите за злоупотребите на АКМИС во судовите ?

Целиот извештај погледнете го во видеото.
Датум на објава: четврток, 07 декември 2017 во 15:19
Игор Стефановски
Обновено во: 15:30

коментари

остави коментар