Мајмуни почнале да ги “напаѓаат“ моторите на локалните жители во градот Панипат во северна Индија. Ти ги кинеле цревата за дотур на бензин и го пиеле бензинот од резервоарот на моторот.

Мајмуните се најверојатно зависни од бензинот, бидејќи одбиваат да јадат банани и друга храна, изјавил локален жител.

Датум на објава: сабота, 11 ноември 2017 во 21:37
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар