Девојката му одговара дека во моментот не е за гледање, но тој инсистира да му прати слика и добива фотографија на која таа е со маска на лицето и со пешкир.

Тој потоа бара да види што има под пешкирот, а таа вели дека кога се тушира се завиткува со 19 пешкири!

На крајот е во бањарка а кога тој уште еднаш ќе се обиде и ќе побара да види што има под неа - повторно излегува пешкир1

Еден нула за девојката!

Датум на објава: вторник, 11 април 2017 во 20:07
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 13:52

коментари

остави коментар