Жена во последен момент избегна смрт откако самата успеа да се извлече од лизгање на земјиште кое носи се пред себе..

Видео снимката е направена во градот Пунта Хермоса, близу Лима, кога џиновска маса од вода и кал се струполила од планината и однела десетина куќи во периферијата на перуанската метропола.. Интензивните врнежи во повеќе делови на Перу предизвикаа голем поплави и лизгање на земјиштето, во кои загинаа 10 луѓе.
Датум на објава: четврток, 16 март 2017 во 18:58
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 19:04

коментари

остави коментар