И тоа не православен, туку будистички.

Тој не ги собира само будистите, туку и многубројните туристи.

Но на сето тоа набргу би можело да му дојде крај.

Повеќе за ова погледнете во интересниот краток документарец.

Датум на објава: вторник, 14 март 2017 во 09:54
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 12:25

коментари

остави коментар