Како што пренесува Дејли меил издадени се писмени предупредувања до трговците да прекинат со изработка и продажба на бурките.

Нив им е наложено и да се отарасат од сите бурки кои веќе ги имаат кај себе или да ги претворат во нешто друго во наредните 48 часа или ризикуваат да им бидат конфискувани сите работи.коментари

остави коментар