Канал 5 Телевизија - Мобилна верзија
МЕНИ
ПОЧЕТНА ВЕСТИ СПОРТ ПРОГРАМА ПРОГРАМА 5 + ЕМИСИИ СЕРИИ КОНТАКТ

ПРЕГЛЕД НА НОВОСТИ

сабота, 12 август 2017 во 20:47
img

Напад на жена во близина на Хинду храм во Лондон
Жената била нападната и ограбена.

Жена била нападната во Лондон од криминалци на мопеди кој се обидела да и го откинат ланчето.

Во моментот кога жената е спротиставила таа била турната на земјата по што напаѓачите побегнале.

Полицијата сеуште трага по нив.

КАТЕГОРИИ НА ВЕСТИ

КАНАЛ 5 Мобилна Верзија

Добредојдовте на веб страната на Канал 5 Телевизија, оптимизирана за приказ на мобилните уреди или Вашите таблет персонални компјутери.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Контактирајте не и дознајте ги информациите кои ви се потребни.

СТАНДАРДНА ВЕРЗИЈА