Канал 5 Телевизија - Мобилна верзија
МЕНИ
ПОЧЕТНА ВЕСТИ СПОРТ ПРОГРАМА ПРОГРАМА 5 + ЕМИСИИ СЕРИИ КОНТАКТ

ПРЕГЛЕД НА НОВОСТИ

понеделник, 20 март 2017 во 20:01
img

Скопје во трка со Малме и Брисел за мобилност
Градот Скопје е во конкуренција да ја добие наградата за град со најдобро сообраќајно решение.

На оваа тема во вестите на Канал 5 Борче Пауновски разговараше со градоначалникот на град Скопје, Коце Трајановски.

Целиот разговор погледнете го во видеото.

КАТЕГОРИИ НА ВЕСТИ

КАНАЛ 5 Мобилна Верзија

Добредојдовте на веб страната на Канал 5 Телевизија, оптимизирана за приказ на мобилните уреди или Вашите таблет персонални компјутери.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Контактирајте не и дознајте ги информациите кои ви се потребни.

СТАНДАРДНА ВЕРЗИЈА