На форумот учествуваа претставници на околу 30 компании од Унгарија. Средбата е резултат на потпишаниот договор меѓу Агенцијата за странски инвестиции на Македонија и Агенцијата за странски инвестиции од Унгарија.

Македонија и Унгарија оваа година, во услови на криза, за првите девет месеци имаат зголемување на трговската размена која изнесува некаде околу половина милион долари.

Датум на објава: четврток, 05 декември 2013 во 09:13
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 16:34

коментари

остави коментар