Напаѓачот , чиј идентитет не е познат се уште е на слобода . На самото место се бројни возила на итна помош и полициски единици . Целиот дел на градот Паркленд во јужна Флорида е блокиран .

Полицијата влезе во училиштето во потрага по напаѓачот , додека трае евакуацијата на учениците .

Акцијата на полицијата е во тек и за сега не се знае точниот број на повредените и дали има жртви
Датум на објава: среда, 14 февруари 2018 во 21:44
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 22:58

коментари

остави коментар