За себе вели дека темпераментот е она што ја прави помлада и може да им конкурира на помладите колешки .
Голди Хоун , која беше запаметена по бројните улоги во седумдесетите и осумдесетите , блеска и во осмата деценија од животот . За себе вели дека нема рецепт за младосрт и виталност. Освен дека пие многу природни сокови , секојдневно  вежба и е активна.

Голди има и своја хондација ,,Хоун “ и се занимава со хуманитарна работа.

Во интервју за ,,Пипл” вели дека хуманитарната работа ја исполнува и оти тоа е вистинскиот начин да се искористи популарноста . 

Датум на објава: четврток, 08 февруари 2018 во 19:22
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 21:13

коментари

остави коментар