Отсуствуваа пратениците на ВМРО-ДПМНЕ, но состојбата зовре кога беше одбиен еден од амандманите на БЕСА.

Седницата на Комисијата за европски прашања потоа беше прекината и закажана за по конгресот на ВМРО-ДПМНЕ, но попладнево се случи пресврт.

Весна Велкова Тодоровска ја следеше седницата. Датум на објава: среда, 13 декември 2017 во 18:11
Весна Велкова Тодоровска
Обновено во: 18:25

коментари

остави коментар