Во исто време додека трае евакуацијата , илјадниците туристи , кои поради затворениот аеродром останаа на острово , се сликаат со вулканот и објавуваат на социјалните мрежи .

Најчестите коментари се дека не би го пропуштиле овој феномен и дека е добро што останале заробени на островот . 

Датум на објава: петок, 01 декември 2017 во 22:52
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар