Сахар Табар е Иранката чии слики го обиколија светот , како девојка која енмала среќа со пластичните операции . Се Зборува и дека извршила дури 50 хируршки корекции во желба да изгледа како Анџелина Џоли .

Нејзниот изглед на ,,Мртва невеста “ , како што ја нарекуваат девијкатаод Техерена низ светот , се должи и на вештото користење на шминката .

Некои медиуми објавија и дека девојката била оперирана лично од светски познатиот хирург Тим Бартон .

Датум на објава: петок, 01 декември 2017 во 16:45
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 16:48

коментари

остави коментар