Во текот на поздравот, секој лидер ја префрлаше десната преку левата рака, и се поздравуваше со спротивната рака со лидерот до него, но американскиот претседател речиси се заплетка во ситуацијата.

Тој очајно се обидуваше, но најпосле се справи со ситуацијата.

Таква среќа немаше рускиот премиер Димитриј Медведев, кој почна широко да ги отвора рацете и остана единствениот лидер на групното фото што не ја разреши дилемата.

Датум на објава: вторник, 14 ноември 2017 во 09:24
Гоце Герасимовски

коментари

остави коментар