Театарот освоил награда за актерско мајсторство за ликот на Ѕвончица во изведба на Татјана Кочовска-Павловска и награда за најдобра сценографија.


Шестиот Меѓународен куклен фестивал во Подгорица се одржа од 13-ти до 17 септември.

Датум на објава: понеделник, 18 септември 2017 во 12:09
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 13:17

коментари

остави коментар