Девојчето кое било парализирано , е целосно изгризано од стаорците , има рани по целото тело и се бори за живот .

Само на лицето имало 45 рани , на рацете 150 , а 30 рани од каснување имала на нозете. Некои од прстите и биле целосно изедени и хирурзите не можеле да и ги реконструираат .

И било извршено испитување за можни инфекции меѓу кои и  беснило , но за среќа резултатите биле негативни .

Таткото на девојчето вели дека ја нашол својата ќерка во креветот целата облиена со крв . Тој најавува дека ќе го тужи газдата на куќата за негрижа .

Датум на објава: петок, 08 септември 2017 во 18:37
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар