Овој бармен криглите со количина од 50 килограми пиво ги носеше цели 130 метри, без да му се истури капка на земја.

Тој го поправи личниот рекорд поставен пред две години, кога успеа да донесе 24 кригли пиво.


Датум на објава: понеделник, 04 септември 2017 во 09:38
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар