Министерот вели во изминатиот месец платени се дел од долговите кон овие организации, а од денеска ќе почне исплатата на долгот кон меѓународната организација за вино во висина од 140 илјади евра за пет години.  

Датум на објава: понеделник, 17 јули 2017 во 14:01
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 14:05

коментари

остави коментар