Нименувана 23-годишна девојка успеала да побегне од човекот кој ајпрво се обидел да ја ограби, а потоа ја киднапирал и ја уфрлил во багажникот од нејзиниот автомобил.

Напаѓачот наводно и пришол на девојјката и и побарал да му ги предаде сите пари кои ги има во себе, а кога рекла дека нема, ја фрлил вп багажникот на нејзиниот автомобил и и' го одзел мобилниот телефон и паричникот.


коментари

остави коментар