Претседателот Живко Мукаетов изрази задоволство од остварената соработка.

„Договорот за партнерство меѓу овие два успешни тима дојде многу природно – Македонски Телеком ја има најдобрата мрежа во земјава, додека ракометот е најуспешен спорт во Македонија многу години наназад. Јас ќе бидам краток бидејќи овде се главните ѕвезди – ракометарите. Му донесовме среќа на Вардар, кој стана европски шампион, се надевам дека ќе му донесеме среќа и на македонскиот национален тим. Ви посакувам се најдобро на ЕП.“

Датум на објава: вторник, 09 јануари 2018 во 18:01
Ана Торевска

коментари

остави коментар