Ова на денешниот состанок пред Управниот Одбор на РФМ го обелодени селекторот Лино Червар, кој го образложи претходно најавеното проширување на стручниот штаб.
Во стручниот штаб како тренери покрај Илија Темелковски ќе бидат уште и Александар Јовиќ и Пепи Манасков, додека па за физичката подготвеност ќе се грижат Кристијан Кајчевски и Иван Теосављевиќ.
Засилување ќе има и кај позицијата „тренер на голманите“, каде покрај Ице Соколевски ќе биде и Петар Мисовски, кој ја извршува оваа функција во стручниот штаб на Червар во Металург

Датум на објава: понеделник, 19 декември 2016 во 15:40
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар