Во општина Струга не се почитува рамковниот договор на кој толку се повикуваат македонските Албанци велат  од општинскиот комитет на ВМРО ДПМНЕ од Струга .

Тие ги повикаа амбасадорите да ја посетат струга пред Албанците со надгласување да изберат претседавач на советот - Албанец.


Датум на објава: вторник, 14 мај 2013 во 17:34
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 17:56

коментари

остави коментар