Во куќата има 32 спални соби, 22 тоалети и 4 кујни.

Куќата е дом на студентите од Универзитетот Плимоут, кој трошат околу 100 фунти неделно за кирија за да живеат во оваа куќа.

Погледнете ги фотографиите од куќата.

Датум на објава: вторник, 05 декември 2017 во 20:28
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар