Како што наведуваат поранешните плејбој зајачици, близначките Кариса и Кристина Шенон, поради виаграта оглувел на едното уво.

„Моравме да му зборуваме само на едното уво за да не разбере. Седевме покрај него, а тој не ни знаеше за што зборуваме“.

Тие додадоа, дека поради губењето на слухот воопшто не му било жал.

„Повеќе би сакал да имам секс отколку слух“.

Студијата објавена во 2011 година навистина покажа дека виаграта се поврзува со губењето на слухот.

„SSHL е ретка состојба која предизвикува оштетување на внатрешноста на ушната структура и може да доведе до трајно губење на слихот. Студијата во 47 случаи пронашла дека губењето на слухот е резултат на користење виагра. Во две третини од случаите се случило 24 часа од консумирањето на дрогата“ – се наведува во извештајот.

Датум на објава: четврток, 28 септември 2017 во 15:26
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар