Родена е во Тула на 13 декември 1993 година и од раното детство покажувала надареност за танц.Подоцна покажала интерес и за глума, но после една година студирање на московскиот факултет се одлучила за музички студии.Во 2011 година влегла во моделингот во кој останала до 2016 година, кога станува нов член на групата Серебро.Моментално студира современа уметност.

Датум на објава: четврток, 10 август 2017 во 13:44
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар