И двајцата се откажаа од претензии по прашањето за поделбата на заедничката сопственост и родителските права.

Тиe се договориле заедно да продолжат да ги воспитуваат своите три деца.

Прашањето за издржување на мајката  е оставено отворено и ќе зависи од одлуката на судот.

Афлек и Гарнер венчаа во 2005 година. Тие имаат три деца, најмалиот – Самуел, е роден во 2012 година.

Според известувањата во медиумите, актерите се одлучиле да се разведат главно поради зависноста од коцкање на Афлек, тој сепак ги негира овие тврдења.

Во средината на март Афлек објави дека тој поминува курс за лекување за зависност од алкохол, од кoja страда од долго време. Афлек бил и претходно лекуван од алкохолизам, во 2001 година тој помина 30-дневен курс на лекување.

Датум на објава: понеделник, 17 април 2017 во 10:47
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар