Зевзекманија

Емисија за топење на наталоженото општествено сало. Хумор, сатира, цинизам, забава, пародичен поглед на нашата убава Македонија.

Емисија за топење на наталоженото општествено сало. Хумор, сатира, цинизам, забава, пародичен поглед на нашата убава Македонија. 

Дами и господа, селани и селанки, другарки и другари, време е за диета. 

притисни ентер