Во светот на Зеки и Аху од хит- серијата „Тишина“

Пред драматичното продолжение на серијата која е провокација за очи и уши, „Тишина“, повторно влегуваме во светот на главните ликови во моќната приказна

Пред драматичното продолжение на серијата која е провокација за очи и уши, „Тишина“, повторно влегуваме во светот на главните ликови во моќната приказна. Денеска се дружиме со оние кои ги надсинхронизират Зеки, уште едно момче од екипата, и Аху, единственото девојче меѓу нив. Канал 5 ви носи уште една возбудлива епизода од новата хит серија. Не пропуштајте ја!
притисни ентер