Владата во последен момент одлучува за полицискиот час

Владата во последен момент одлучува по препораката на Комисијата за заштита од заразни болести, дали ќе има празничен викенд карантин за граѓаните.

Пред Владата е Андријана Лазова, седницата на владата е започната пред еден час. Во видеото погледнете го целиот извештај.

притисни ентер