Владата во последен момент ќе одлучува за полицискиот час, седницата закажана за во 17:00 часот

Владата во последен момент ќе одлучува по препораката на Комисијата за заштита од заразни болести, дали ќе има празничен викенд карантин за граѓаните.

Пред Владата е Андријана Лазова, седницата на владата е закажана за 17 часот, дали има информација во која насока оди размислувањето на премиерот и министрите.

Во видеото погледнете го целиот извештај.

притисни ентер