Викендов полициски час од 16 до пет часот наутро - 2.000 евра казна за непочитување

Дебарчанката која повеќе денови беше приклучена на апрати за дишење е третата жртва од коронвиурусот во Македонија..

Бројот на заболени порасна на 177. Околу последните информации за состојбата со коронавирусот во живо ја вклучуваме Михаела Димовска ... Меѓу ново заболените петмина се доктори од Клиниката за кожни болести , каде прво заразена беше токму директорката Билјановска .

За некоја минута стапува на сила полицискиот час кој според последната одлука на владата во текот на викендот ќе биде уште поригорозен.

притисни ентер