ОН: Бугарија да ги заштити правата на македонското малцинство

Бугарија да ги презме сите мерки за гаранција на правата на малцинствата на нејзина територија вклучувајќи го и македонското малцинство и да ги отстрани сите бариери за регистрација на Македонците. Follow Kanal5 on... • FB: https://smarturl.it/fb5 • IG: https://smarturl.it/Ig5 • Web: https://kanal5.com.mk/ © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Следува

притисни ентер