Вкупно 52 години казна затвор за убистото на ракометарот Тот

Обвинетиот, Анџело Ѓорѓиевски го осудива на казна затвор во траење од 18 години, во која казна согласно член 47 од кривичниот законик му се засметува и времето поминато во притвор, сметано од 13.04.2022 година. Follow Kanal5 on... • FB: https://smarturl.it/fb5 • IG: https://smarturl.it/Ig5 • Web: https://kanal5.com.mk/ © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Следува

притисни ентер