Пожарникарите од Скопје на протест, очекуваат позитивен одговор од градоначалникот

Скопските пожарникари иако пред осумнаесет месеци добиле судска пресуда со која им се одобрува исплата на надоместокот за опасност при работа, парите се уште ги чекаат. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер