Живот во субстандардни услови –сторија на Kанал 5 ТВ!

Живот во субстандардни услови. Беа сместени во бараки во сред депонија, без документи на туѓо земјиште. Десетина семејства од ромска националност во пресрет на зимата останаа и без тоа што го користеа како дом со своите деца. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер