Термини за тестови за Ковид-19 ни за лек, се уште се чекаат брзите тестови

Брзите тестови што треба да ја олеснат ситуацијата со недостаток на термини во државните пунктови, ама и со издавањето на резултати, се уште не се пристигнати, велат за Канал 5 од Министерството за здравство. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер