СБ: Македонија со најдлабока рецесија во последните две децении

Голем дел од бизнисите веќе се прилагодија на новото нормално и научија како да работат, па така доколку има повторно затворање на економијата, тоа нема да биде голем шок за фирмитеиако ќе има влијание,сметаат од Светска банка. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер