Градската самоуправа е подготвена да ги преземе надлежностите за инспекциски надзор

Голем проблем за општинските инспектори е што им одговараат на градоначалниците така што постои висок ризик од корупција, меѓу проблемите во оваа област е и малиот број инспектори. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер