Истражување: 38% од општините нетранспаретни, граѓаните се сомневаат на корупција

Општините ретко ги прашуваат граѓаните за идеи и ставови кога е локалната економија во прашање. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер