Изгорените бараки на Заводот за урбанизам претворени во јавни тоалети

Градскиот завод за урбанизам, односно некогашната барака која содржеше историски елементи на Скопје, денеска претворена во јавен тоалет и диво живеалиште на булеварот Партизански одреди. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер