Комисијата за заразни болести се уште без одлука за дневниот престој

Комисијата за заразни болести испратила барање до МОН да ја информираат колку деца од прво до трето одделение се пријавиле за следење на наставата со физичко присуство па потоа да се донесе одлука дали ќе има дневен престој за децата или не. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер