Жителите од улицата „Борис Сарафов“ на протест

Со поставување на семафори и лежечки полицајци да се стави крај на сообраќајниот хаос на улицата „Борис Сарафов“ во Ѓорче Петров, побараа жителите од оваа улица. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер