Секое шесто дете во Македонија нема можност да следи онлајн настава

Секое шесто дете во Македонија нема можност да следи онлајн настава. Новата учебна година ќе ја почнат 258 илјади ученици. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер