НЛБ Банка и ЕБОР со здружени сили за поддршка на биснисот и граѓаните

Европската банка за обнова и развој и НЛБ Банка потпишаа договор за финансиски пакет од 8 милиони евра за поддршка на македонските претпријатија. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер