Министерот Филипче гостин во Вестите на Канал 5

Бројките на нозарзани од ковид и натаму троцифрени, мегу починатите и млади на 22 годишна возразст, и наместо самодисциплината и почитување на мерките на сцена работа на јавни објекти со прекршување на протоколи, грпуни собири. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер