Американски блогери во посета на Скопје да ги избројат спомениците од „Скопје 2014“

Двајца американски блогери решиле да го посетат Скопје за да избројат колку споменици од проектот „Скопје 2014“ се наоѓаат во главниот град на Македонија. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер